Boka din tid hos Salong Kubera

Bestäm din tid för en upplevelse på Salong Kubera !

Boka din tid

Alla tider hos Kubera bokas via nätet på bokadirekt.se. Hittar du ingen tid är du välkommen att ringa 0223 - 214 15. Öppettider 09.00 - 18.00 Måndag - fredag.

Avbokningspolicy

Boka din klipptid och frisör på nätet, 24 timmar om dygnet, året runt! Har du bokat en tid hos oss och får förhinder vill vi att du respekterar att vi har en avbokningspolicy på senast 24 timmar innan din avtalade tid. Ej avbokad tid debiteras till fullpris.

Vi gör det för dig !

Vi på Kubera är stolta över vårt hantverk och strävar alltid efter att vara så bra vi kan på det vi gör. Utbildning sker löpande och så långt vi hinner testar vi nya behandlingar på marknaden. Vi har ett brett utbud av produkter för hemvård och rekommenderar gärna rätt produkter för ditt hår. Känner du att du saknar något i vår behandlingsmeny eller har frågor om vilken behandling som bäst passar dina önskemål, så tveka inte att ringa oss eller komma in på salongen. Det går även bra att maila eller kontakta oss via facebook. Vi hör av oss så fort vi kan!

Om Salong Kubera

Vår frisörsalong erbjuder allt inom hår och hårvård: hårförlängning, bruduppsättning, festfrisyrer samt make up. Vi har även brudkronor och tiaror samt brud och balsmycken till försäljning. Vi använder oss av ekologiska medel.